Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cu topoare în Vaslui. Un bărbat a intrat în comă, după ce a fost lovit puternic în cap. Doi agresori, acuzați de tentativă de omor

Bătaie cu topoare în Vaslui. Un bărbat a intrat în comă, după ce a fost lovit puternic în cap. Doi agresori, acuzați de tentativă de omor

Bătaie ca în filme în cmuna Vinderei, județul Vaslui. Un bărbat de 65 de ani a fost lovit în cap cu un topor. Bărbatul a intrat în comă și a ajuns de urgență la spital, în Iași.

Bătaie cu topoare în Vaslui. Un bărbat a intrat în comă, după ce a fost lovit puternic în cap. Doi agresori, acuzați de tentativă de omor
Sursa foto: Pixabay.com
02 Iun 2020   •   13:07

Totul a început în noaptea de 30 mai, când mai mulți bărbați din familii rivale, aflați sub influența alcoolului, s-au luat la bătaie cu topoarele. La un moment dat, unul dintre ei a fost lovit în cap.

Un tânăr și-a amintit că iubita lui din vara trecută, cu care a fost împreună două săptămâni, l-a părăsit și s-a căsătorit cu un alt tânăr din sat, cu care acum are doi copii gemeni. Acesta s-a gândit să se răzbune pe cel pe care îl învinovățea de eșecul relației lui, potrivit vremeanouă.

În urma atacului violent, un bărbat a fost lovit grav și a ajuns de urgență la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, cu șanse mici de supraviețuire.

“Apelul la 112 a fost fãcut pe 30 mai, orele 0.001, iar la orele 0.03 a plecat o ambulantã de tip B2 de la Substatia Bârlad. La fata locului a fost gãsit un bãrbat de 65 de ani, cu un traumatism cranio-cerebral sever, în comã si dupã acordarea primelor îngrijiri si stabilizarea victimei, a fost transportat la Spitalul Judetean Vaslui, de unde la orele 4.55 a fost transferat la Iasi, la Neurochirurgie, cu Traumatism Cranio Cerebral, traumatism ocular si comã gradul IV”, a precizat Aurora Popa, directorul SAJ Vaslui.

Doi dintre scandalagii, acuzați de tentativă de omor, au fost reținuți, iar azi urmează să ajungă în fața instanței.
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close