Antena 3 CNN Actualitate Locale Un brașovean de 27 de ani este cercetat pentru zoofilie. Poliţia Animalelor a deschis dosar penal

Un brașovean de 27 de ani este cercetat pentru zoofilie. Poliţia Animalelor a deschis dosar penal

Un bărbat de 27 de ani din Brașov este cercetat pentru zoofilie. Fapta s-ar fi consumat sâmbătă, pe un câmp din județul Brașov.

Un brașovean de 27 de ani este cercetat pentru zoofilie. Poliţia Animalelor a deschis dosar penal
Sursa foto: pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Apr 2023   •   17:29

Proprietarul animalului (o măgăriţă - n.red.) a depus plângere la poliție, scrie BizBrasov.

Totul s-a întâmplat la marginea satului Podu Oltului, din județul Brașov, în apropierea râului Olt. Polițiștii au aflat despre caz în urma unui apel la 112 dat de un martor.

"În data de 22.04.2023, în jurul orelor 16.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a fost depistată în spatele unui animal (măgăriță), în zona extravilană a satului Podu Oltului, din județul Brașov, în apropierea râului Olt, existând suspiciunea săvârșirii infracțiunii de 'zoofilie'.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au identificat un bărbat de 27 de ani, din municipiul Brașov.

Citeşte şi: Doi români i-au băgat foarfeca în ochi unui bărbat pe care l-au acuzat de zoofilie, la o fermă din Spania

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Pentru Protecția Animalelor Brașov în cadrul dosarului penal constituit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de 'zoofilie', sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție legală”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

×
Subiecte în articol: Brașov măgăriţă zoofilie
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close