Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz șocant! Un bărbat de 61 de ani a întreținut relații sexuale cu minori, în Cluj! Cum au fost racolați aceștia

Caz șocant! Un bărbat de 61 de ani a întreținut relații sexuale cu minori, în Cluj! Cum au fost racolați aceștia

Caz șocant! Un bărbat de 61 de ani a întreținut relații sexuale cu minori, în Cluj! Cum au fost racolați aceștia
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    06 Ian 2018   •   22:03

Poliţiştii din Dej au reţinut, sâmbătă, un cetăţean francez în vârstă de 61 ani, bănuit că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minori, contra cost, în perioada cuprinsă între Crăciun şi Revelion.

„Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Dej, împreună cu luptători de acţiuni speciale, au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza localităţii Cetan, comuna Vad, pentru documentarea activităţii infracţionale a unui cetăţean francez, în vârstă de 61 de ani. În perioada 24 decembrie 2017 – 1 ianuarie 2018, cetăţeanul francez i-ar fi solicitat unui bărbat, în vârstă de 27 de ani, din Dej, să identifice tineri dispuşi să întreţină relaţii sexuale contra cost. Conform probatoriului administrat, în noaptea de 31 decembrie 2017/1 ianuarie 2018, bărbatul în vârstă de 61 de ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor în vârstă de 13 ani, într-un imobil aflat într-o zonă mai izolată, de pe raza localităţii Cetan, pe care l-ar fi închiriat”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Sunt informaţii că bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale contra cost cu alţi doi minori de 16 ani, toţi cei trei minori fiind fotografiaţi de bărbat în ipostaze indecente.

Cetăţeanul francez a fost reţinut 24 de ore de către poliţişti, pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej în vederea luării unei măsuri preventive.

„Faţă de tânărul în vârstă de 27 de ani se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la infracţiunea de act sexual cu un minor”, se mai arată în comunicatul IPJ Cluj.

×
Subiecte în articol: Cluj minori
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close