Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce conținea BILETUL DE ADIO al mamei sinucigașe din accidentul feroviar din Brănești

Ce conținea BILETUL DE ADIO al mamei sinucigașe din accidentul feroviar din Brănești

Ce conținea BILETUL DE ADIO al mamei sinucigașe din accidentul feroviar din Brănești
17 Aug 2017   •   12:21

Potrivit unor surse judiciare mama, care ar fi fost însărcinată, ar fi scris şi un bilet de adio înainte să îşi ia copiii şi să meargă cu ei la calea ferată. 

"Îmi pare rău, nu mai suportam suferința!", ar fi scris femeia în mesajul de adio, pe o foaie ruptă dintr-o agendă, potrivit unei televiziuni de știri. Surse citate de Antena 3 susțin că femeia încerca astfel să scape de o anumită persoană.

O minoră a decedat după ce a fost lovită de tren pe magistrala 800 Bucureşti-Constanţa, în halta Brăneşti, informează IGPR. Potrivit sursei citate, în spatele trenului, la aproximativ 600 de metri, au fost identificate alte trei persoane decedate - o femeie şi doi copii minori.

Conform reprezentanţilor CFR Călători, incidentul s-a produs joi între staţiile Pasărea şi Brăneşti, la ora 9.30

Potrivit directorului Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, ambulanţa a ajuns la şapte minute de la apel. Aceasta a confirmat că este vorba de patru persoane decedate, una de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 25 şi 30 de ani, şi trei copii cu vârste de 2, 5 şi 10 ani.

Se fac cercetări pentru identificarea persoanelor şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la faţa locului deplasându-se deja un procuror din cadrul Parchetului Judecătoriei Cornetu.

Surse din cadrul anchetatorilor susţin că ar putea fi vorba de o sinucidere, iar asupra femeii, care se pare că era însărcinată, s-ar fi găsit un bilet de adio.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close