Antena 3 Actualitate Locale Cinci gospodării au ars într-un incendiu puternic în județul Suceava

Cinci gospodării au ars într-un incendiu puternic în județul Suceava

de Maria Zărnescu    |    12 Mai 2021   •   23:57
Cinci gospodării au ars într-un incendiu puternic în județul Suceava ObiectivdeSuceava

Un incendiu violent a izbucnit miercuri în localitatea Voievodeasa din județul Suceava. Din cauza vântului și a distanței mici dintre locuințe, flăcările s-au extins rapid și au afectat cinci case. Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale.

Potrivit ISU Suceava, incendiul a izbucnit la un grup sanitar din lemn, lipit de șura unei gospodării, cel mai probabil din cauza fumatului în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

Vântul puternic, cantitatea mare de material lemnos, dar și distanța foarte mică dintre proprietăți au ajutat la extinderea incendiului, care a afectat construcțiile a cinci proprietari.

La fața locului au intervenit 10 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, informează Mediafax.

În gospodăria în care a izbucnit incendiul, au ars șura, adăpostul de animale, o magazie din lemn, acoperișul bucătăriei de vară și bunuri materiale, pe o suprafață totală de aproximativ 150 de metri pătrați.

La al doilea proprietar, au ars casa de locuit și o anexă, cu bunurile aferente, pe aproximativ 150 de metri pătrați. În a treia gospodărie, au ars casa și anexele gospodărești, cu bunurile aferente, pe aproximativ 230 de metri pătrați.

O a patra proprietate, care nu era locuită, a fost afectată de foc, arzând casa de locuit și o anexă, cu bunurile din interior, pe aproximativ 150 de metri pătrați. Ultimului proprietar afectat i s-au degradat izolația din polistiren a casei, pe 20 de metri pătrați, și circa 6 metri liniari de gard din lemn.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close