Antena 3 CNN Actualitate Locale Comisarii Gărzii de Mediu din Arad, atacaţi de un om al străzii. Imaginile clipelor de groază

Comisarii Gărzii de Mediu din Arad, atacaţi de un om al străzii. Imaginile clipelor de groază

Antena 3 a difuzat imaginile de incidentului din Arad, acolo unde comisarii Gărzii de Mediu au fost atacați de un om al străzii. În maşină se afla de asemenea un poliţist. În urma acestui eveniment nefericit a fost nevoie de intervenţia doctorilor de la Ambulanţă.

Comisarii Gărzii de Mediu din Arad, atacaţi de un om al străzii. Imaginile clipelor de groază
Sursa foto: Direcția Generală Poliția Locală Arad/Facebook
de Georgiana Adam    |    16 Iun 2021   •   16:50

În urma unei sesizări telefonice din partea unui comisar de la Garda de Mediu, a fost anunţat faptul că o persoană fără adăpost, a aruncat cu o sticlă în parbrizul mașinii de serviciu a Gărzii de Mediu, spărgând parbrizul acesteia. Incidentul a avut loc pe Calea Bodrogului, vis-a-vis de Aeroportul Arad.

"La fata locului, s-a constatat că persoana prezenta probleme psihice, fiind apelat numărul de Urgență 122. Bărbatul a fost preluat de o Ambulanță și transportat la Spitalul de Psihiatrie", potrivit Direcţia Generală a Poliţiei Locale Arad.

Adrian Toma, director Poliţia Locala Arad, a intervenit în direct la Antena 3, unde a oferit detalii despre acest incident.

"La orele 10:05, dispeceratul Poliției Locale a recepționat un apel prin care un bărbat care s-a recomandat a fi comisar la Garda Națională de Mediu, a comunicat că o persoană de sex masculin, cu o înfățișare neîngrijită și cu un comportament necontrolat (...) a proiectat o sticlă pe parbrizul mașinii de serviciu al echipei Gărzii de Mediu. Colegii noștri din echipa de intervenție a Poliției Locale au ajuns în zona respectivă (...) și au constatat că cele sesizate se confirmă.

(...) Nu ştim exact ce s-a întâmplat cu echipajul de la Garda de Mediu, ştim că a fost spitalizat individul, Poliţia Locală a chemat şi o Ambulanţă care l-a preluat pe cel în cauză, echipajul nostru a însoţit Ambulanţa până la secţia de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde acesta a fost internat. Personalul medical le-a comunicat colegilor mei că într-adevăr, persoana respectivă prezintă indicii ale unor afecţiuni psihice. De altfel, în faţa poliţiştilor locali, individul a afirmat că ar mai fi fost internat anterior la spitalul Socola din Iaşi, în mod repetat. În urmă cu peste 12 ani, ar mai fi fost internat temporar la secţia de psihiatrie din Arad, deci eventual e o persoană care a mai fost şi prin alte zone ale ţării sau în oraş. Noi nu avem un istoric al acestui individ în ultimii patru ani de zile. Nu a fost sancţionat niciodată. Probabil că dacă a revenit în Arad în urma unei deplasări anterioare, asta s-a întâmplat de la o dată recentă", a declarat miercuri, Adrian Toma, director Poliţia Locala Arad, în exclusivitate la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Arad comisari Garda de mediu imagini
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close