Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă pasională la Vaslui. Pedeapsa primită de un șofer de TIR care și-a înjunghiat soția ce tocmai venise din Germania

Crimă pasională la Vaslui. Pedeapsa primită de un șofer de TIR care și-a înjunghiat soția ce tocmai venise din Germania

Un bărbat de 46 de ani, din judeţul Vaslui, a fost condamnat la 13 ani de închisoare, după ce şi-a ucis femeia cu care era căsătorit de 22 de ani. Imediat după ce și-a dat seama ce a făcut, bărbatul a hotărât să se sinucidă, însă acțiunea sa nu a avut succes.

Crimă pasională la Vaslui. Pedeapsa primită de un șofer de TIR care și-a înjunghiat soția ce tocmai venise din Germania
Sursa foto: Politia Romana/Facebook
04 Iun 2020   •   17:31

Crima pe fondul geloziei a avut loc anul trecut, pe 22 octombrie.

Cei doi soți erau căsătoriţi de mai bine de 20 de ani, locuiau în Corni-Albeşti și aveau împreună doi copii majori. Bărbatul era şofer de camion și făcea transport internațional, motiv pentru care era mai mult plecat de acasă. Soţia lui lucra de mai mult timp într-un abator de păsări din Germania. Aceasta a revenit în ţară pe data de 18 octombrie 2019.

Bărbatul se îndoia de fidelitatea soției și a răbufnit după ce, în august 2019, femeia a primit cadou o brăţară şi a fost vizitată de mai multe ori de către un alt consătean, care îi era prieten din copilărie. 

În seara crimei, cuplul a fost vizitat de rude, iar chinul a început la puțin timp după ce aceștia au plecat.

„În timp ce victima era în balie, în poziţie şezută, inculpatul a intrat şi a întrebat-o din nou dacă a întreţinut relaţii intime cu respectivul. Potrivit declaraţiilor inculpatului, victima i-ar fi răspuns că ce-l interesează, că îl interesează intimitatea persoanei ei, răspunsuri care l-au enervat. Inculpatul ar fi mers în bucătărie şi din sertarul unui dulap a luat un cuţit mare de bucătărie cu mânerul din lemn şi a revenit în baie. Inculpatul i-a cerut din nou victimei să-i răspundă la întrebarea sa, după care, pentru că aceasta nu i-a răspuns, a lovit-o de trei ori cu cuţitul în torace. Victima a început să sângereze şi i-a cerut să cheme ambulanţa. Gândindu-se că va face puşcărie, inculpatul i-a mai aplicat o lovitură cu cuţitul, în piept, în zona inimii. Potrivit declaraţiei inculpatului, în urma acestei lovituri, soţia sa a decedat”, a precizat instanța.

Potrivit anchetatorilor, după decesul victimei, bărbatul a acoperit-o cu o pătură, i-a aprins o lumânare și a băut două pahare cu vişinată. Ulterior, i-a trimis mai multe mesaje persoanei cu care bănuia că a fost înşelat şi a iniţiat două apeluri către acesta, însă nu i s-a răspuns. S-a hotărât să-şi pună capăt zilelor și şi-a aplicat o lovitură cu cuţitul, în piept, în zona inimii, fără succes însă. A decis atunci să sune la 112, unde a anunţat că şi-a ucis soţia cu patru lovituri de cuţit.

După ce a închis telefonul, a mers în magazie să se spânzure, însă a fost surprins de polițiștii care patrulau în zonă, alertați de echipa 112.

Bărbatul a fost pedepsit cu 13 ani de închisoare, după ce și-a recunoscut vina.
 

 

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close