Antena 3 CNN Actualitate Locale Bebelușul din Brașov, ucis de concubinul de 21 de ani al mamei sale, a avut parte de o moarte cruntă

Bebelușul din Brașov, ucis de concubinul de 21 de ani al mamei sale, a avut parte de o moarte cruntă

Caz șocant în Brașov! Un tânăr de 21 de ani este acuzat că a ucis un bebeluș.

de Ovidiu Stan    |    04 Iul 2023   •   07:58

Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional. 

Bebelușul, în vârstă de un an și 7 luni, era copilul concubinei tânărului. Seara trecută, mama celui mic a sunat la 112 și a anunțat că acesta nu mai respiră. Nu a așteptat ambulanța și a luat un taxi către spital. Însă, pe drum s-a întâlnit cu echipajul de intervenție, iar medicii au încercat să-l salveze pe cel mic. Eforturile lor au fost în zadar.

Ulterior, medicii au observat pe corpul bebelușului urme de violență, motiv pentru care polițiștii au deschis o anchetă. Astfel procurorii au descoperit că iubitul mamei l-ar fi omorât în bătaie pe cel mic. 

”I-a aplicat minorului în vârstă de un an și 7 luni lovituri de o intensitate ridicată în zone diferite ale corpului, cum ar fi în zona toracelui și a capului”, a explicat Vlad Teodorescu, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Pentru Minori și Familie.

Totodată, tânărul de 21 de ani este acuzat că l-a înfometat pe cel mic. 

”Inculpatul a neglijat alimentația minorului, producându-se modificări scheletice și organice”, a mai spus procurorul.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar autoritățile au deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte și rele tratamente aplicate minorului.

În continuare, oamenii legii așteaptă rezultatele de la medicina legală pentru a stabili cu exactitate care a fost cauza decesului copilului. 

 

×
Subiecte în articol: Brașov bebelus
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close