Antena 3 CNN Actualitate Locale Directorul Festivalul de Teatru de la Sibiu acuză șefii ISU din oraș că cereau câte 10 bilete gratis la spectacole

Directorul Festivalul de Teatru de la Sibiu acuză șefii ISU din oraș că cereau câte 10 bilete gratis la spectacole

Directorul Festivalul de Teatru de la Sibiu acuză șefii ISU din oraș că cereau câte 10 bilete gratis la spectacole
Sursa foto: foto: sibfest.ro
18 Noi 2015   •   15:31

Revoltat din cauza închiderii Sălii Studio și a altor spații culturale din Sibiu, directorul Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, Constantin Chiriac, cere în mod public demisia colonelului Cosmin Balcu, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, scrie turnulsfatului.ro.

Chiriac a fost extrem de vehement mai ales la adresa comandantului Cosmin Balcu. „Vreau să fac un apel ca toți domnii de la ISU să înțeleagă că sunt plătiți din bani publici și că printr-o hotărâre de Guvern ei nu sunt șefi și stăpâni a ceea ce n-au făcut 25 de ani. Din punctul acesta de vedere, aș vrea să-l întreb pe domnul comandant, când e un moment de criză, cum își permite să plece în vacanță? Dacă nu se va deschide Sala Studio care are toate facilitățile pentru ca spectatorii să vadă în bune condiții spectacolele cer demisia acestui domn”, afirmă Constantin Chiriac. Aceasta a mai spus că „pentru fiecare spectacol de la festival mi-a cerut câte zece locuri”. ”Nu i-am dat nimic, pentru că nimeni nu are invitații pentru că i se cuvine. Au venit cu liste întregi să le dau bilete la festival”, a subliniat Chiriac.

Mai multe, pe turnulsfatului.ro.

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close