Antena 3 Actualitate Locale E prăpăd în Teleorman. Zeci de mașini au fost avariate de grindină

E prăpăd în Teleorman. Zeci de mașini au fost avariate de grindină

de S.T.    |    20 Sep 2017   •   18:57
E prăpăd în Teleorman. Zeci de mașini au fost avariate de grindină
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Zeci de maşini au fost avariate în Turnu Măgurele de o ploaie cu grindină care a durat aproximativ patru minute, gheaţa fiind de mărimea oului de porumbel.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU AD Ghica, Gelu Dragomir, miercuri, în cadrul CJSU Teleorman s-a dispus înştiinţarea Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţe pentru a institui permanenţa la nivelul primăriilor, alertarea populaţiei şi luarea măsurilor de prevenire a situaţiilor de urgenţă prin pregătirea mijloacelor proprii de intervenţie, curăţarea rigolelor şi şanţurilor de scurgere pentru a facilita evacuarea normală a apelor pluviale, pregătirea locurilor de refugiu şi identificarea persoanelor cu probleme sociale care au nevoie de ajutor.

La nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman au fost realizate rezerve de intervenţie de câte 20 de subofiţeri, în cadrul celor cinci subunităţi pentru intervenţia în caz de necesitate din cauza vremii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close