Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Piatra-Neamţ a găsit un plic cu aproape 17.000 de euro în parcarea unei clinici medicale: "Gestul ei a fost remarcabil"

O femeie din Piatra-Neamţ a găsit un plic cu aproape 17.000 de euro în parcarea unei clinici medicale: "Gestul ei a fost remarcabil"

O femeie în vârstă de 34 ani a găsit în parcarea unei clinici medicale din Piatra-Neamţ un plic cu 16.800 euro.

O femeie din Piatra-Neamţ a găsit un plic cu aproape 17.000 de euro în parcarea unei clinici medicale: "Gestul ei a fost remarcabil"
Sursa foto: Getty Images I Christian Horz
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Mar 2024   •   20:40

Guzu Baghiu Andreea s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Piatra-Neamț, aducând cu ea un plicul ce conținea cei 16.800 de euro.

"Ea le-a povestit poliţiştilor că a găsit plicul cu bani în parcarea unei clinici medicale private din Piatra-Neamţ, realizând imediat că cel mai corect este să îl înmâneze autorităţilor.

Gestul ei a fost cu atât mai remarcabil cu cât această sumă de bani ar fi putut fi o tentaţie pentru mulţi", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu, scrie mesagerulneamt.ro.

Poliţiştii au reuşit să îl identifice pe cel care a pierdut banii, un bărbat în vârstă de 84 ani, din Piatra-Neamţ, care a spus că suma era destinată plăţii salariilor angajaţilor.

"Spiritul civil și gestul altruist al Andreei servește drept exemplu pentru întreaga comunitate și dorim să îi transmitem și pe această cale felicitări pentru acest gest", a transmis IPJ Neamț.

 

×
Subiecte în articol: Piatra-Neamț parcare
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close