Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Brașov a mers la poliție, speriată de stările pe care le avea de la o ţigară cu substanţe psihoactive

O femeie din Brașov a mers la poliție, speriată de stările pe care le avea de la o ţigară cu substanţe psihoactive

O femeie din Brașov, care a fumat o ţigară oferită de un amic, a sunat la 112 și a mers la poliție când şi-a dat seamă că are halucinaţii.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Oct 2023   •   15:59

Femeia a intrat în panică după ce a realizat că se află sub influența substanțelor psihoactive. Fusese invitată de către un bărbat, care a dus-o cu mașina pâna la marginea orașului, pentru a purta discuții.

Individul venise după ea, apoi au mers împreună cu mașina. După ce au ajuns la marginea orașului Victoria, acesta i-a dat să fumeze o țigară. În momentul în care a început să halucineze, femeia s-a speriat și a coborât din mașină. De frică, a sunat la 112.

Citește și: Româncă reținută pe Aeroportul Otopeni cu aproximativ 159 grame de cocaină. Femeia urma să călătorească spre Tel Aviv

Polițiștii l-au identificat pe șoferul de 33 de ani și i-au întocmit dosar penal, după ce l-au testat și a ieșit pozitiv la două substanțe psihoactive. În acest moment, Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgărași a deschis un dosar penal pe numele acestuia pentru consum de substanțe interzise în timp ce conducea. 

×
Subiecte în articol: femeie drogata Brașov
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close