Antena 3 CNN Actualitate Locale Desfășurare de forțe în Ialomița. O femeie a fost salvată de pompieri după ce a căzut într-o fântână

Desfășurare de forțe în Ialomița. O femeie a fost salvată de pompieri după ce a căzut într-o fântână

Pompierii din Ialomiţa au salvat duminică dimineaţă o femeie care a căzut într-o fântână adâncă de opt metri, în comuna Armăşeşti. La finalul misiunii, femeia a fost recuperată, conştientă. Ea a fost transportată de urgenţă la spitalul din Urziceni

Desfășurare de forțe în Ialomița. O femeie a fost salvată de pompieri după ce a căzut într-o fântână
31 Mai 2020   •   12:32

Misiunea salvatorilor a fost extrem de dificilă din cauza spaţiului îngust care a îngreunat mult accesul către victimă, potrivit informațiilor oferite de ziarul Obiectiv.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, un localnic din satul Malu Roşu, comuna Armăşeşti, a sunat duminică dimineaţă la 112 şi a anunţat că o femeie a căzut într-o fântână.

Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, un container Multirisc şi un echipaj al SAJ Ialomiţa - Substaţia Urziceni au fost mobilizate în sprijinul femeii din fântână.

Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că femeia se afla într o fântână de circa 8 metri, extrem de îngustă, dar era conştientă. Misiunea salvatorilor de a o salva a fost dificilă, dat fiind spaţiul îngust care a îngreunat mult accesul către victimă.

În cele din urmă, femeia a fost scoasă şi predată echipajului SAJ Ialomiţa, care a transportat-o la spitalul din Urziceni, conştientă.

Poliţiştii urmează să stabilească acum dacă a fost vorba despre un accident sau despre o tentativă de sinucidere.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close