Antena 3 CNN Actualitate Locale A găsit un plic cu 17.000 de euro pe stradă, în Piatra-Neamţ. Gestul făcut de femeia de 34 de ani: "O tentaţie pentru mulţi"

A găsit un plic cu 17.000 de euro pe stradă, în Piatra-Neamţ. Gestul făcut de femeia de 34 de ani: "O tentaţie pentru mulţi"

O femeie de 34 ani, din Piatra-Neamţ, a găsit în parcarea unei clinici medicale un plic cu 16.800 euro.

A găsit un plic cu 17.000 de euro pe stradă, în Piatra-Neamţ. Gestul făcut de femeia de 34 de ani: "O tentaţie pentru mulţi"
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    30 Mar 2024   •   16:07

Totul s-a întâmplat vineri, când femeia a decis să ducă plicul cu bani la primul sediu de Poliţie, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

"Ea le-a povestit poliţiştilor că a găsit plicul cu bani în parcarea unei clinici medicale private din Piatra-Neamţ, realizând imediat că cel mai corect este să îl înmâneze autorităţilor. 

Gestul ei a fost cu atât mai remarcabil cu cât această sumă de bani ar fi putut fi o tentaţie pentru mulţi", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au reuşit să îl identifice pe proprietarul banilor, un bărbat în vârstă de 84 ani, din Piatra-Neamţ, care a spus că suma era destinată plăţii salariilor angajaţilor.
 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close