Antena 3 CNN Actualitate Locale A început haosul în trafic, pe Valea Prahovei. Coloane kilometrice de mașini, între Comarnic și Bușteni

A început haosul în trafic, pe Valea Prahovei. Coloane kilometrice de mașini, între Comarnic și Bușteni

Traficul a început să se aglomereze astăzi pe Valea Prahovei. Coloane de mașini s-au format la Comarnic și Bușteni, iar circulația a fost deviată în Brașov pe DN1 și DN73A.

de Mia Lungu    |    02 Ian 2023   •   13:37

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că valorile de trafic au început să se intensifice pe DN 1 Ploiești – Braşov.

Traficul pe Centura de Vest a Ploieștiului se desfășoară normal, fără precipitații, pe carosabil umed și temperaturi pozitive. La Cornu, în zona sensului giratoriu, traficul este normal, fără precipitații, carosabil umed, temperaturi pozitive.

La Comarnic însă s-a format o coloană în mișcare de la km 105+500 până la km 107 pe sensul de mers către Brașov și de la km 109 până la km 107 pe sensul de mers către Capitală, fără precipitații, carosabil umed, temperaturi pozitive.

În Sinaia, traficul e normal, fără precipitații, carosabil umed, temperaturi pozitive.

La Bușteni este, de asemenea, formată o coloană în mișcare de la km 130 până la km 131 pe sensul către Brașov și de la km 134+800 până la km 131 pe sensul către București, fără precipitații, carosabil umed, temperaturi pozitive.

În județul Brașov, începând cu ora 11.20, pentru a asigura fluența traficului, a fost deviată circulația, ca recomandare, de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Cu aceeaşi oră se aplică şi devierea - nivel de recomandare - de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

"Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare și să semnalizeze din timp această intenție", transmite Infotrafic.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close