x close

Incendiu puternic la Cluj. Mai multe familii au fost evacuate

de M.Z.    |    08 Ian 2020   •   14:50
Incendiu puternic la Cluj. Mai multe familii au fost evacuate 418 Foto: pixabay.com

Incendiu puternic, miercuri, într-o clădire din Cluj. Mai multe familii au fost evacuate, iar pompierii se luptă să stingă flăcările. 

UPDATE 14.50 - Un număr de 11 persoane au fost evacuate miercuri în urma izbucnirii unui incendiu la un bloc de locuinţe din localitatea Floreşti.

"Trei autospeciale pentru stins incendii, două autoplatforme pentru intervenţii şi salvări de la înălţimi şi un echipaj SMURD au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un imobil cu trei nivele. Au fost evacuaţi trei adulţi şi opt copii din apartamentele imobilului, fără să necesite consult din partea echipajului SMURD. Peste 20 de pompieri au acţionat timp de trei ore pentru stingerea flăcărilor şi înlăturarea efectelor negative", se arată într-o informare a ISU Cluj.

Acoperişul imobilului, de circa 180 mp, a fost distrus în totalitate de flăcări şi au fost afectate de ardere, în diferite proporţii, şi apartamentele de la ultimul nivel. De asemenea, au fost deteriorate de scurgerea apei folosite pentru stingere şi alte apartamente din imobil.

----------------------------

Ştirea iniţială 12.18

Este vorba despre un incendiu la acoperișul unui imobil cu trei nivele pe strada Fagului, din localitatea Florești, potrivit ISU Cluj.

Intervin trei autospeciale pentru stins incendii și o autoplaformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi. 

Preventiv a fost dislocat un echipaj SMURD la locul intervenției, însă până acum nu sunt anunțate persoane rănite.

Patru familii au fost evacuate.

Incendiu puternic într-o clădire din Cluj. Mai multe familii au fost evacuate

Citeşte mai multe despre:

incendiu Cluj
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati