Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic în Buzău. Acoperișul unui motel a ars în totalitate

Incendiu puternic în Buzău. Acoperișul unui motel a ars în totalitate

Un incendiu puternic a izbucnit, în dimineața zilei de duminică, în localitatea Istrița de Jos din județul Buzău. Acoperișul unui motel aflat la intrarea în localitate a luat foc.

Incendiu puternic în Buzău. Acoperișul unui motel a ars în totalitate
de Maria Zărnescu    |    25 Apr 2021   •   09:14

Flăcările amenințau să ajungă și la o benzinărie aflată în apropierea motelului. 35 de pompieri au intervenit la fața locului și au stins incendiul.

Toate persoanele care se aflau în motel au reușit să se auto evacueze și nu au avut nevoie de îngriji medicale.

Alarma a fost dată la primele ore ale dimineții. În motelul aflat pe drumul național 1 B nu era cazată nicio persoană la acea oră. În clădire se aflau doar proprietarul, alături de soție și copii. Au fost alertați de alarmele detectoarelor de fum și au reușit să iasă imediat din clădire.

"Având în vedere pericolul propagării incendiului la stația GPL aflată în curtea în motelului, pompierii au format, în paralel, mai multe dispozitive de stingere pentru evitarea propagării, lucrând pe mai multe fronturi pentru lichidarea incendiului.

Peste 35 de pompieri, dotați cu 5 autospeciale de stingere cu apă și spună, o autoscară și o ambulanță SMURD, fiind sprijiniți cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Mizil. Din fericire, înăuntru nu au fost prezente persoane, ele evacuându-se până la sosirea colegilor mei", a explicat Vlăduț Pârvu, purtător de cuvânt ISU Buzău.

După mai bine de 4 ore incendiul a fost lichidat. Pompierii urmează să stabilească de unde au pornit flăcările. Din fericire întreaga clădire era asigurată.

×
Subiecte în articol: incendiu motel Buzău
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close