Antena 3 CNN Actualitate Locale Jaf înscenat la păcănele, în Craiova: Metoda prin care o angajată a reușit să sustragă 7.000 de lei

Jaf înscenat la păcănele, în Craiova: Metoda prin care o angajată a reușit să sustragă 7.000 de lei

O angajată a unei săli de jocuri de noroc din Craiova este cercetată penal după ce a furat banii din încasări. Tânăra de 19 ani a jucat la păcănele și a pierdut o sumă considerabilă de bani. Ca să nu fie dată afara, a mințit că a fost victima unui jaf.

de Andreea Ştefan    |    Adriana Drăghici    |    12 Dec 2023   •   09:05

Tânăra de 19 ani, angajată a unui local de jocuri de noroc din Craiova, a alertat autoritățile, spunând că a fost jefuită de două persoane necunoscute.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au demarat o anchetă, iar în urma cercetărilor le-au descoperit pe cele două autoare.

Vorbim despre o tânără de 22 de ani și despre o alta de 15 ani, care s-au dovedit a fi prietene cu femeia care a alertat autoritățile.

Tânăra de 19 ani a înscenat, cu ajutorul celor două persoane, un jaf, pentru a ascunde faptul că aceasta pierduse banii la jocurile de noroc.

Citește și: Păcănele "aranjate" să dea jackpot-urile când şi cui trebuie | Lăzi de bani şi zeci de chei speciale, găsite la percheziţii

Banii proveneau din încasările firmei la care își desfășura activitatea.

Acum, aceasta este cercetată pentru că a sustras suma de bani, dar și pentru faptul că a indus în eroare organele de cercetare judiciară.

×
Subiecte în articol: Craiova pacanele
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close