Antena 3 CNN Actualitate Locale Liviu Dragnea, alături de Marian Oprișan la un eveniment important: „O să sprijin cu toate puterile mele”

Liviu Dragnea, alături de Marian Oprișan la un eveniment important: „O să sprijin cu toate puterile mele”

Liviu Dragnea, alături de Marian Oprișan la un eveniment important: „O să sprijin cu toate puterile mele”
29 Mar 2018   •   13:40

Bazinul olimpic de înot din Focșani a fost inaugurat, joi, de președintele PSD, Liviu Dragnea, care a tăiat panglica alături de șeful Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. Acesta este unul dintre cele mai mari bazine olimpice de înot din țară și al treilea din țară, omologat de Federația Internațională de Polo.

„Va schimba profund viața orașului. Va schimba în bine. Mi-am dorit tot timpul și o să sprijin cu toate puterile mele, care deocamdată nu sunt mici, să se facă în țară cât mai multe bazine de înot. Eu am învățat să înot în Dunăre, dar acum nu mai este așa foarte simplu. Este un obiectiv major ca în România să învețe să înoate, pentru că îi ajută la sănătate. Edificiul arătă foarte bine. Sunt suficiente locuri. Condițiile sunt foarte bune și să dea Dumnezeu să-l folosească câți mai mulți copii din Focșani și din Vrancea”, a spus Liviu Dragnea, joi, la Focșani.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat și intenția construirii unui nou stadion în acest oraș. „Focșaniul are nevoie de un stadion. Știu că sunt două stadioane. Eu insist ca unul dintre ele să intre în programul de modernizare”, a mai spus Dragnea.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Marian Oprisan eveniment
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close