Antena 3 CNN Actualitate Locale O maşină s-a prăbuşit într-o râpă, de la 20 de metri înălţime, pe DN1, în staţiunea Comarnic

O maşină s-a prăbuşit într-o râpă, de la 20 de metri înălţime, pe DN1, în staţiunea Comarnic

O femeie a fost rănită după ce şoferul maşinii în care se afla a pierdut controlul direcţiei şi a plonjat într-o râpă de la 20 de metri înălţime. Accidentul s-a produs pe DN1, în zona localităţii Comarnic.

de Cristi Georgescu    |    03 Iul 2023   •   12:13

Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor, un bărbat în vârstă de 55 ani, care se afla la volanul unui autoturism și se deplasa pe DN 1, din direcția Brașov către Ploiești, la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă unde a căzut într-o râpă la o diferență de nivel de aproximativ 20 de metri.

În urma producerii accidentului, a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere, în vârstă de 56 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Traficul în zonă nu a fost afectat. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și trebuie să stabilească cum s-a produs evenimentul rutier.

"În această dimineață, în jurul orei 07.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN1 km 112+500m, pe raza localității Comarnic, s-ar fi produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Citeşte şi: Un șofer din Argeș a încercat să lovească o ursoaică cu pui, cu mașina, pe Transfăgărășan. Cu o mână pe volan, cu cealaltă filma

Din primele date de la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 55 ani în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, din direcția Brașov către Ploiești, la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă unde a căzut într-o râpă la o diferență de nivel de aproximativ 20 de metri.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere, în vârstă de 56 de ani”, au declarat reprezentanții IPJ Prahova.

×
Subiecte în articol: comarnic DN1
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close