Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul impactului devastator între BMW, malul de pământ și gardul de la marginea șoselei, surprins pe cameră, la Mangalia. Șoferul a murit, iar pasagerul se zbate între viață și moarte

Momentul impactului devastator între BMW, malul de pământ și gardul de la marginea șoselei, surprins pe cameră, la Mangalia. Șoferul a murit, iar pasagerul se zbate între viață și moarte

Antena 3 CNN a difuzat imaginile cu impactul devastator dintre un BMW, gardul și malul de pământ care străjuiesc șoseaua ce leagă Mangalia de Vama Veche.

de Cătălina Buzoianu    |    30 Apr 2024   •   15:03

În imagini se vede cum autoturismul BMW vine în viteză, cu spatele, spre punctul de impact, după ce a derapat pe șoseaua acoperită cu apă.

După impact, mașina se răstoarnă pe o parte.

La câteva secunde, în zona accidentului ajunge o altă mașină, de culoare neagră, al cărei șofer oprește să vadă ce s-a întâmplat cu ocupanții primului vehicul.

"Din păcate, spun polițiștii, așa se întâmplă atunci când nu adaptezi viteza la condițiile de trafic. Și asta pentru că, de dimineață, în județul Constanța, inclusiv la Mangalia, a plouat torențial.

Se poate observa pe imagini cum carosabilul era umed în momentul în care șoferul a pierdut controlul direcției de mers iar mașina sa a lovit malul de pământ pe care este amplasat gardul șantierului naval de la Mangalia.

În urma impactului, mașina s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate.

Pasagerul din dreapta a rămas încarcerat. Șoferul a fost aruncat în afara autoturismului, unde a și fost găsit de salvatorii de la SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Cei doi răniți au fost preluați și transportați la spital. Pe drum însă, șoferul a intrat în stop cardiorespirator. Salvatorii au încercat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, fără rezultat. Cel decedat este un tânăr de 27 de ani.

Pasagerul de pe scaunul din dreapta șoferului a suferit, la rândul său, răni extrem de grave și a fost transportat la Mangalia, fiind ulterior transferat la Spitalul Județean Constanța, unde se zbate între viață și moarte, iar medicii sunt extrem de rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire.

Polițiștii fac acum cercetări în acest caz pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Cătălina Buzoianu.

×
Subiecte în articol: BMW mangalia gard Șantierul Naval sofer a murit
Parteneri
Româncă, pion important al cartelului de droguri Sinaloa din Spania
x close