Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei tineri din Gorj au jucat la păcănele pe numele a 1.000 de persoane. Cum au fost prinşi

Trei tineri din Gorj au jucat la păcănele pe numele a 1.000 de persoane. Cum au fost prinşi

Trei bărbați din municipiul Motru, județul Gorj, au fost arestați după ce au folosit identitatea altor persoane pentru a obține bani de pe o platformă online de jocuri de noroc.

Trei tineri din Gorj au jucat la păcănele pe numele a 1.000 de persoane. Cum au fost prinşi
Sursa foto: pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Noi 2022   •   21:58

Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța transmite că cei trei bărbați au postat anunțuri, în mediul online, că oferă locuri de muncă în Germania, obținând astfel fotografii cu documentele de identitate ale persoanelor interesate.

Ulterior, cei trei foloseau documentele de identitate pentru a deschide conturi de pariuri pe o platformă online de jocuri de noroc, întrucât la deschiderea contului primeau un bonus de bun venit.

Cei trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani jucau banii respectivi până când reușeau să obțină câștiguri importante din aceste bonusuri.

Au reușit să obțină în mod fraudulos aproximativ 1.000 de documente de identitate

"În cursul zilei de ieri, polițiștii de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea procurorului de caz, au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară, dintre care 4 în municipiul Motru, județul Gorj și unul în municipiul Constanța, fiind identificate mai multe sisteme informatice (telefoane, laptopuri), cu care cei 3 săvârșeau infracțiunile.

La finalizarea cercetărilor, polițiștii de combatere a criminalității organizate au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor 3 bărbați, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al autorităților.

 

×
Subiecte în articol: pacanele Motru Gorj
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close