Antena 3 CNN Actualitate Locale Panică la Arad după ce un tânăr a scos arma în plină stradă. Polițiștii au alergat sute de metri pentru a-l prinde

Panică la Arad după ce un tânăr a scos arma în plină stradă. Polițiștii au alergat sute de metri pentru a-l prinde

Au fost momente de panică la Arad după ce un tânăr de 21 de ani a scos o armă cu amortizor în plină stradă. Cetățenii speriați au sunat imediat la Poliție, iar individul a fost încătușat.

de Andreea Borboros    |    15 Feb 2024   •   11:56

Incidentul deosebit de grav s-a petrecut în urmă cu câteva zile în fața Teatrului din Arad, acolo unde mai mulți trecători au alertat autoritățile, după ce au văzut un tânăr în vârstă de 21 de ani, destul de agitat, care flutura în aer o armă cu percutor și amortizor.

Oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia. De altfel, localizarea individului a fost posibilă cu ajutorul indicațiilor celor care se aflau pe stradă. Polițiștii au renunțat la un moment dat la autospecială și au fost nevoiți să alerge aproape 300 de metri pentru a-l captura pe tânăr.

Asupra lui, forțele de ordine au descoperit o borsetă în care acesta avea ascunsă o armă cu percutor, dar și amortizor, și o armă de jucărie, cu bile.

Individul a fost dus la Secția de Poliție. A fost amendat cu 1.000 de lei pentru tulburarea liniștii publice. Deși incidentul a speriat întreaga comunitate, Inspectoratul Județean de Poliție Arad a preferat să țină secret acest incident. În fața polițiștilor, tânărul a declarat că voia să sperie porumbeii.

×
Subiecte în articol: Arad arma
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close