Antena 3 CNN Actualitate Locale Părinții Sharei, olimpica moartă după ce a mers acasă la un tânăr din Neamț, cer o nouă expertiză

Părinții Sharei, olimpica moartă după ce a mers acasă la un tânăr din Neamț, cer o nouă expertiză

Solicitare de ultimă oră a părinților elevei olimpice, care a murit drogată în casa unui tânăr din Neamț. Familia le cere legiștilor să explice de unde vin leziunile de pe corpul Sharei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Feb 2024   •   11:50

În exclusivitate pentru Antena 3 CNN, tatăl fetei a declarat că a depus o plângere la DNA față de polițiști, pe care-i acuză de trafic de influență.

În urma expertizei făcută de Institul Național de Medicină Legală, rezultatele arată că decesul tinerei a fost provocat de supradoză. Medicii legiști au mai stabilit faptul că Shara nu ar fi fost agresată sexual în acea noapte, iar moartea sa a fost cauzată de o hemoragie provocată de drogurile de mare risc ce i-au fost administrate.

Cu toate acestea, tânăra avea niște leziuni pe corp în acel moment.

Acum însă, părinții vor să fie făcută această nouă expertiză, pentru a se stabili de unde vin acele leziuni.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul morții Sharei. Raportul final al IML, în cazul elevei olimpice găsită fără suflare în casa unui tânăr din Neamț

Practic, medicii se vor uita din nou peste toate probele recoltate prima oară, dar și peste toate fotografiile făcute și vor veni cu un nou rezultat. 

În plus, în urmă cu doar câteva zile, tatăl Sharei a declarat pentru Antena 3 CNN, că a depus o plângere la Direcția Națională Anticorupție și împotriva polițiștilor care au intervenit atunci în acea noapte, fiind nemulțumit de modul în care a fost abordată toată situația.  

Reamintim că tragedia a avut loc pe 31 iulie 2023, atunci când Shara Ionăşchiţă, aflată într-o excursie cu alţi elevi, a mers în casa tânărului din Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ, după ce a vorbit cu acesta mai mult timp pe reţelele sociale. 

În jurul orei 01.20 din 31 iulie 2023, tânărul şi-a sunat mama şi a anunţat-o că fata care venise din Bucureşti la el acasă sângerează puternic şi este inconştientă.

Mama băiatului a apelat de urgență la 112 şi a cerut un echipaj medical.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa tinerei, iar acum legiştii au stabilit că moartea violentă a fetei s-a datorat consumului de substanţe interzise, respectiv drogul cunoscut drept "cristal".

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close