Antena 3 CNN Actualitate Locale Mai multe persoane aflate într-o stație STB din București, la un pas să fie spulberate de o mașină. Ce a făcut diferența dintre viață și moarte

Mai multe persoane aflate într-o stație STB din București, la un pas să fie spulberate de o mașină. Ce a făcut diferența dintre viață și moarte

Cinci oameni care așteptau autobuzul în zona unei stații STB din București au fost la un pas de moarte, după ce un șofer a pierdut controlul mașinii și a fost pe cale să producă o adevărată tragedie.

Mai multe persoane aflate într-o stație STB din București, la un pas să fie spulberate de o mașină. Ce a făcut diferența dintre viață și moarte
Sursa foto: Primăria Sectorului 6 | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iul 2023   •   22:50

"Astăzi, 2 iulie, se putea întâmpla o tragedie! Cinci persoane care așteptau autobuzul în stație, în dreptul parcării de la Piața Drumul Taberei, ar fi putut fi spulberate.

Stâlpișorii montați de ADPDU Sector 6 au făcut diferența între viață și moarte. La ora 14.11, un șofer care venea dinspre Favorit a pierdut controlul volanului și a intrat în plin în stâlpișorii de protecție.

Au fost scut între mașină și oameni, astfel că aceștia au scăpat doar cu o sperietură groaznică”, anunță, pe Facebook, Primăria Sectorului 6.

Poliţia Locală Sector 6 s-a deplasat imediat la fața locului, șoferul spunându-le oamenilor legii că l-a durut piciorul.

Citește și: Podul peste Dunăre de la Brăila, fără acces pentru pietoni și bicicliști. Care este motivul

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Poliţia Locală Sector 6 a sosit rapid la fața locului, după ce colegii de la Administrația Comercială Sector 6 s-au sesizat și au anunțat ce s-a petrecut.

Șoferul le-a spus polițiștilor că-l durea piciorul. Acesta va plăti prejudiciul creat, iar incidentul a fost anunțat la Brigada Rutieră.

Concluzia zilei este să aveți încredere în măsurile pe care le luăm pentru siguranța voastră.

Stălpișorii au rolul de a bloca accesul mașinilor pe trotuare (voluntar sau involuntar) și de a asigura vizibilitate la trecerile de pietoni. Niciodată nu sunt prea mulți și, întotdeauna, sunt avizați de cei de la Rutieră!

Ne bucurăm că incidentul a fost unul cu final fericit. Colegii de la Dotări, pe care i-ați cunoscut deja, vor repara și de data aceasta", a mai transmis Primăria Sectorului 6.

×
Subiecte în articol: București sofer STB
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close