Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţiştii au găsit o avere ascunsă în casa unui bărbat din Galaţi care a murit în urmă cu câteva luni

Poliţiştii au găsit o avere ascunsă în casa unui bărbat din Galaţi care a murit în urmă cu câteva luni

Se caută moştenitor pentru două miliarde de lei vechi, adică peste 40.000 de euro. Banii sunt ai unui bătrân care a fost găsit mort în casă, în Galaţi, acum câteva luni.

Poliţiştii au găsit o avere ascunsă în casa unui bărbat din Galaţi care a murit în urmă cu câteva luni
de Gabi Vlad    |    14 Iun 2021   •   18:48

Colegii şi prietenii unui bărbat din Galaţi s-au mobilizat să caute o posibilă moştenitoare.

Dacă femeia nu va fi găsită, apartamentul şi suma de 200.000 de lei vor intra în posesia Primăriei.

 Nimeni nu ar fi crezut că acesta este bogat, însă, în urma investigaţiilor, poliţiştii au găsit averea.

Apropiaţii bătrânului spun că acesta ar fi avut o fiică, însă nimeni nu ştie unde este.

Ce se va întâmpla cu averea dacă nu va fi găsit niciun moştenitor

"Dacă nu se rezolvă în niciun fel, pentru că singura instituție care ar putea deschide o anchetă prin biroul notarilor publici, ar putea fi Primăria, dar Primăria acționează doar dacă este solicitată în acens sens și până acum nu a făcut absolut nimic, pentru că în cazul în care nu apare niciun moștenitor, Primăria va fi beneficiară a apartamentului și a sumei de bani de acolo".

Maricel Coman, bărbatul care a lăsat în urmă averea uriaşă

Interesant e că până acum, cercetările au fost conduse de către prieteni, foști colegi de muncă, prin intemediul sindicatului din combinat. Astfel s-a aflat că în perioada 1974-1981, într-adevăr, Maricel Coman, a plătit pensia alimentară.

Nimeni, nici prietenii, nu pot spune dăcă șoția, decedată și ea cu mult timp în urmă, a știut de această legătură sau nu.

La ora actuală se caută o femeie în vârstă, de aproximativ 58 de ani pe care o cheamă Veronica și pe care, cel care a decedat le-a arătat-o o singură dată. În acest moment, Veronica poate fi moștenitoarea averii, dar doar dacă ea va apărea și va solicita acest lucru", a relatat Gabi Vlad, corespondent Antena 3.

Povestea de viaţă a lui Maricel Coman

Maricel Coman a murit anul trecut, iar de atunci autorităţile au bătut pasul pe loc. Bărbatul a muncit din tinereţe în fostul combinat siderurgic de la Galaţi, de unde a ieşit la pensie în 1988. De 10-15 ani, bărbatul locuia singur, după ce partenera sa de viaţă a murit.

Cu toate acestea, prietenii apropiaţi şi colegii spun că Maricel avea o fată dintr-o legătură extraconjugală şi pentru care plătise pensie alimentară între 1974 şi 1981. Deocamdată, nimeni nu ştie dacă soţia ştiuse de existenţa acestei fete. Colegii vor acum să se facă dreptate şi moştenitoarea de drept să intre în posesia bunurilor omului.

Tot ce ştiu foştii colegi este că Veronica, misterioasa fată a lui Maricel Coman ar avea acum în jur de 58 de ani. Oamenii mai povestesc şi cum au fost găsiţi banii, după ce poliţiştii au intrat pe geam. Aceştia erau ascunşi în bibliotecă. Oamenii legii au deschis, dar la fel de repede au şi închis dosarul penal de omor din culpă, iar din cercetările lor nu a reieşit că ar exista vreun moştenitor.

Dacă misterioasa Veronica nu îşi face apariţia, cel mai probabil Asociaţia de Proprietari ar putea solicita Primăriei Galaţi să demareze cercetările în privinţa succesiunii, potrivit observatornews.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close