Antena 3 CNN Actualitate Locale Poveste de dragoste sfârşită cu o bătaie cu pietre, coase şi topoare în Suceava

Poveste de dragoste sfârşită cu o bătaie cu pietre, coase şi topoare în Suceava

Poveste de dragoste sfârşită cu o bătaie cu pietre, coase şi topoare într-o comună din Suceava. După ce iubita s-a despărţit de el, un tânăr a jurat să se răzbune şi, împreună cu mai mulţi prieteni înarmaţi cu coase şi topoare, au devastat casa femeii.

Poveste de dragoste sfârşită cu o bătaie cu pietre, coase şi topoare în Suceava
Sursa foto: Cameră de supraveghere
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iun 2022   •   14:59

Bărbaţii înarmaţi au intrat în curtea casei unei famili din comuna Şcheia, judeţul Suceava, pentru a se răzbuna pe femeie.

După ce au ameninţat-o pe femeie şi au spart geamurile casei, indivizii au fugit, însă au fost identificaţi de poliţişti.

În total, cinci suspecţi au fost idenficiaţi în baza unor imagini surprinde de o cameră de supraveghere montată chiar în curtea casei în care au năvălit pentru a o speria pe femeie.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi ulterior au stabilit faptul că fostul concubin al femeii a fost cel care, împreună cu alţi prieteni, a pătruns în curtea femeii, a adresat ameninţări cu acte de violenţă a acesteia şi a distrus şi două ferestre ale locuinţei.

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii celor cinci persoane cu vârste cuprinse între 17-42 de ani care au făcut ameninţări şi au provocat distrugeri locuinţei respective", a declarat Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Pe numele celor cinci "războinici", poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere, violare de domiciliu şi ameninţare.

×
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close