Antena 3 CNN Actualitate Locale O profesoară şi-a ieşit din minţi, în faţa elevilor, la şcoala din Ceptura: 'Viermilor!'

O profesoară şi-a ieşit din minţi, în faţa elevilor, la şcoala din Ceptura: 'Viermilor!'

O profesoară care predă la o şcoală din comuna Ceptura, judeţul Prahova, şi-a ieşit din minţi în timpul unei ore cu elevii de clasa a VII-a şi a provocat un scandal monstru în care nu s-a ferit să îi înjure şi să îi numească 'viermi'.

O profesoară şi-a ieşit din minţi, în faţa elevilor, la şcoala din Ceptura: 'Viermilor!'
Sursa foto: sursa: ziarulincomod.ro
06 Feb 2020   •   13:01

Totul s-ar fi întâmplat, în urmă cu câteva zile, în timpul unei ore la şcoala din Ceptura.

Momentul în care profesoara şi-a ieşit din minţi a fost înregistrat cu telefonul mobil de unul dintre elevi, cel mai probabil după ce profesoara ar fi avut un conflict cu un copil.

'Viermilor! În halul ăsta să vă purtaţi mă nesimţiţilor? Am venit să îmi ţin orele şi atât! Nu să îmi faceţi voi atâta mizerie, nişte mizerabili de clasa a VII-a care nu ştiţi să scrieţi şi să citiţi. Vreţi să vină ministrul să vadă cum mă faceţi pe mine curvă? Du-te dracu de dobitoc, măi prostule!'.

Părinţii unor elevi s-au strâns, astăzi, în faţa şcolii şi au povestit că profesoara le pune copiilor note mici în mod nejustificat.

De asemenea, oamenii din comună au explicat că sunt hotărâţi ca marţi, atunci când elevii vor avea o nouă oră cu profesoara, să nu o mai lase pe femeie să intre la ore.

×
Subiecte în articol: scoala ceptura scoala ceptura prahova
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close