Antena 3 CNN Actualitate Locale Răsturnare de situație în cazul brutei care a snopit în bătaie o barmaniță în Timișoara. Cine e de fapt bărbatul

Răsturnare de situație în cazul brutei care a snopit în bătaie o barmaniță în Timișoara. Cine e de fapt bărbatul

Răsturnare de situație în cazul brutei care a snopit în bătaie o barmaniță în Timișoara. Cine e de fapt bărbatul
09 Ian 2019   •   13:50

Tânărul care a tâlhărit marți, în plină zi, o barmaniță de la un bar cu păcănele din Timișoara a mai făcut pușcărie pentru furturi din locuințe. Acasă era așteptat de copii și de soție, care era însărcinată cu al treilea copil. Individul era împătimit al jocurilor de noroc.  

Agresorul locuiește în zona Amurgului, din Timișoara, iar acasă îl așteptau soția însărcinată și doi copii. După ce a bătut-o cu bestialitate pe barmanița localului de pe strada Cloșca, a mers acasă, a lăsat telefoanele furate și s-a dus apoi la un alt local cu păcănele, să joace banii furați. Acolo, a fost prins de polițiști și mai avea doar 800 de lei din ce furase de la tânăra barmaniță. Înainte de tâlhărie, individul a făcut ceva bani într-o altă sală de jocuri de noroc din oraș. A mers cu banii în cazinoul de pe strada Cloșca, unde a pierdut 600 de lei și s-a enervat. Criza de nervi l-a făcut să se năpustească asupra tinerei care lucra la bar. El le-a spus polițiștilor că nu știe ce l-a determinat să o bată pe fata de 22 de ani, mărturisind că îi pare rău de ceea ce a făcut, scrie Libertatea.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close