Antena 3 Actualitate Locale Revoltător! O bolnavă de cancer, umilită de un taximetrist

Revoltător! O bolnavă de cancer, umilită de un taximetrist

26 Mar 2016   •   21:43
Revoltător! O bolnavă de cancer, umilită de un taximetrist
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Situaţie revoltătoare în Cluj. O femeie bolnavă de cancer a luat un taxi din fața Institutului Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuţă. Nu se aştepta nicio clipă la umilinţa care a urmat din partea taximetristului, enervat că locația unde trebuia să ajungă era destul de apropiată de spital.

„Am urcat în taxi și șoferul ne-a spus că «pentru atâta drum mă scoateți de aici?» Eu i-am zis foarte frumos că din păcate dacă stă în fața spitalului ar putea avea clienți care merg și distanțe scurte. Și că în democrație el vrea bani. I-am spus, fără să țip, foarte calm, că din păcate se vede că omenia a murit în țara asta. El tot zicea că el vrea bani nu omenie. Subliniez că nu am țipat, am vorbit cu el foarte blând căutând să-l fac să înțeleagă starea unui bolnav. I-am spus că eu dacă merg distanțele mai scurte oricum răsplătesc taxiul că-l deranjez. Când am coborât i-am dat 10 lei, avem bon fiscal, mă uit cât e. Nu ne-a dat rest. A văzut că fotografiem numărul de înmatriculare și atunci s-a dat jos din mașină și a zis: «De asta ești bolnavă de cancer, că vrei să faci rău». Și ne-a înjurat printre dinți. Veneau din spate mașini și a trebuit să plece, tot înjurând a urcat în mașină și a plecat foarte nervos, tot el”, a povestit femeia pentru Monitorul de Cluj.

 

×
Subiecte în articol: bolnava de cancer taximetrist
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close