Antena 3 CNN Actualitate Locale Scene de groază în Centrul Brașovului! O femeie, la un pas să fie atacată de un urs, în timp ce își plimba câinele

Scene de groază în Centrul Brașovului! O femeie, la un pas să fie atacată de un urs, în timp ce își plimba câinele

O femeie din Brașov a trecut prin clipe de coșmar în timp ce își plimba câinele în centrul orașului. Un urs se afla chiar în spatele lor. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Scene de groază în Centrul Brașovului! O femeie, la un pas să fie atacată de un urs, în timp ce își plimba câinele
Sursa foto: Facebook | Specii Protejate
de Ioana Mircea    |    13 Iun 2023   •   11:51

O simplă plimbare de seară în Centrul Brașovului s-ar fi putut transforma in tragedie. O femeie care își plimba câinele a fost la un pas să fie atacată de un urs. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

În imagini se observă cum o tânără își plimbă animalul de companie liniștită. La un moment dat, patrupedul se întoarce, vede ursul în urma lui, se sperie și o ia la fugă. Inițial, femeia nu a realizat ce se întâmplă, iar când a văzut animalul sălbatic, a început să alerge. Ursul s-a speriat și el, dar și-a continuat drumul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: Un bărbat din Braşov a intrat în casa fostei iubite şi a refuzat să mai plece

Imaginile au ajuns virale pe internet, strângând aproape 20.000 de vizualizări. Internauții spun că au ajuns să le fie frică să mai meargă pe stradă și cer autorităților să ia măsuri urgente pentru rezolvarea acestei situații.

Ulterior, mașinile de poliție și jandarmi au încercat să îl alunge din zonă. După ce a fost capturat, animalul sălbatic a fost relocat într-o pădure, departe de oraș. Acesta este al 17 exemplar relocat, în ultimii doi ani, potrivit brasov.net.

 

×
Subiecte în articol: Brașov
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close