Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer de 20 de ani a intrat cu maşina într-un cap de pod, a lovit două curţi şi apoi s-a răsturnat, în apropiere de Buzău

Un şofer de 20 de ani a intrat cu maşina într-un cap de pod, a lovit două curţi şi apoi s-a răsturnat, în apropiere de Buzău

O maşină condusă de un tânăr de 20 de ani s-a răsturnat după ce a lovit un cap de pod şi gardul a două imobile, sâmbătă seara, în apropiere de Buzău.

Un şofer de 20 de ani a intrat cu maşina într-un cap de pod, a lovit două curţi şi apoi s-a răsturnat, în apropiere de Buzău
Sursa foto: mediafax.ro
de Milena Niță    |    02 Apr 2023   •   08:51

Autoturismul condus pe direcția Buzău către Râmnicu Sărat de un șofer în vârstă de 20 de ani a părăsit sâmbătă noaptea partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat. 

Doi adolescenţi pasageri, de 16 și 17 ani, care se aflau în autoturism, au fost răniți.

"Autoturismul condus, pe direcția Buzău către Râmnicu Sărat, de un șofer în vârstă de 20 de ani, din Valea Râmnicului, a părăsit partea carosabilă, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un cap de pod și cu gardul a două imobile, apoi s-a răsturnat", anunță IPJ Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi pasageri, de 16, respectiv 17 ani, din Bălăceanu și Valea Râmnicului. Ambii au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close