Antena 3 CNN Actualitate Locale Şofer de 90 de ani, accident într-un sens giratoriu din Târgu Jiu

Şofer de 90 de ani, accident într-un sens giratoriu din Târgu Jiu

Un şofer în vârstă de 90 de ani a provocat un accident rutier, soldat cu rănirea unei tinere de 28 de ani, după ce nu a acordat prioritate într-un sens giratoriu din Târgu Jiu.

Şofer de 90 de ani, accident într-un sens giratoriu din Târgu Jiu
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Feb 2020   •   17:23

Accidentul s-a produs, astăzi, în sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Calea Bucureşti şi Tudor Vladimirescu.

Şoferul de 90 de ani nu a oprit maşina pentru a acorda prioritate şi a lovit în plin un autoturism condus de o femeie de 48 de ani, din Târgu Jiu.

"Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 90 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe Calea București din direcția Târgu Jiu în direcția Râmnicu Vâlcea, ajuns în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Calea București cu Tudor Vladimirescu,  nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu.
În urma impactului a rezultat rănirea unei tinere, de 28 de ani, din comuna Mușetești, pasageră dreapta-față în autoturismul condus de femeie.
Ambii conducători auto au  fost testați  cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Pe numele şoferului de 90 de ani, poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close