Antena 3 CNN Actualitate Locale Șoferiță drogată, prinsă cu arme și zeci de grame de stupefiante în mașină. Suma găsită de polițiști în geanta tinerei

Șoferiță drogată, prinsă cu arme și zeci de grame de stupefiante în mașină. Suma găsită de polițiști în geanta tinerei

O şoferiţă drogată şi pasagerul ei au fost arestaţi după ce poliţiştii din Brașov au găsit în mașină zeci de grame de droguri de mare risc, un pistol şi mai multe arme albe.

Șoferiță drogată, prinsă cu arme și zeci de grame de stupefiante în mașină. Suma găsită de polițiști în geanta tinerei
Sursa foto: Poliția Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Oct 2023   •   17:50

Șoferița în vârstă de 19 ani și pasagerul ei au fost descoperiți de polițiștii din Brașov în urma unui apel la 112.

În urma controlului efectuat de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, au fost descoperite, în autoturism, aproximativ 67 de grame de canabis, 24 de grame de drog de mare risc, 33 de comprimate ecstasy, cantități de cocaină și MDMA, un grinder, aproximativ 10.000 de lei, un pistol airsoft și mai multe arme albe.

În acest caz a intervenit și o a treia persoană, care ar fi încercat să o ajute pe conducătoarea autoturismului și ar fi sfătuit-o să nu spună adevărul despre proveniența sumei de bani pe care o avea în geantă.

Totodată, aceasta s-ar fi oferit să o ajute pe șoferiță să scape de probele care se aflau în autoturism.

Citește și: Mână criminală sau incident | Noi detalii despre incendiul suspect de la Poliţia Capitalei, acolo unde ard probe din dosare importante

Acum, tânăra de 19 ani și pasagerul ei au primit mandat de arestare pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri de risc și mare risc și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, respectiv pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

De asemena, cea de-a treia persoană a fost reținută pentru 24 de ore, cercetările aflându-se în desfășurare în acest caz.

 

 

×
Subiecte în articol: Brașov soferita drogata
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close