Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr din Bolintin Vale, împușcat de polițiști în timp ce încerca să se sinucidă

Tânăr din Bolintin Vale, împușcat de polițiști în timp ce încerca să se sinucidă

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Bolintin Vale, a fost împușcat de polițiști, după ce a ieșit în stradă cu o butelie și înarmat cu un cuțit, iar la un moment dat a încercat să se sinucidă.

Tânăr din Bolintin Vale, împușcat de polițiști în timp ce încerca să se sinucidă
Sursa foto: Hepta
21 Apr 2020   •   17:16

"La data de 21.04.2020, Poliția Bolintin Vale a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană a ieșit pe strada Palanca din orașul Bolintin Vale, cu o butelie și face scandal.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat 4 polițiști și 2 jandarmi, fiind identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 31 de ani, aflându-se în stare de ebrietate.

Acesta se afla în mijlocul străzii, având asupra un cuțit, fiind somat de către polițiști să lase cuțitul, însă acesta și-a pus cuțitul la gât, amenințând că se sinucide. 

Astfel, s-a încercat imobilizarea persoanei în cauză, moment in care, acesta a încercat să atace polițiștii cu cuțitul. 

Polițiștii au folosit armamentul din dotare, trangând două focuri în plan vertical și unul asupra persoanei în cauză, împușcându-l în picior. 

Victima urmează să fie transportată la spital pentru acordarea de îngriji medicale. 

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale", se arată într-un comunicat al Poliției.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close