Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăra de 18 ani din Cluj, implicată într-un accident grav în urmă cu o lună, a murit la spital

Tânăra de 18 ani din Cluj, implicată într-un accident grav în urmă cu o lună, a murit la spital

Tânăra de 18 ani din Cluj, implicată într-un accident grav în urmă cu o lună, a murit la spital
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
30 Mar 2018   •   18:04

O tânără de 18 ani, care a ajuns la spital în urma accidentului îngrozitor în care a fost implicată acum o lună, în județul Cluj, a murit. 

În urma accidentului, doi soți au murit și șase persoane au fost rănite. Printre cei internați la spital se numără și fiica celor doi soți. 

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că maşina în care se aflau soţii şi cele două fete a ajuns brusc pe contrasens şi s-a lovit frontal de un TIR care circula regulamentar.

În urma impactului puternic, TIR-ul s-a răsturnat şi a blocat ambele sensuri de mers, iar maşina în care se aflau cele două prietene şi părinţii uneia dintre fete a fost lovită din spate de un alt autoturism, potrivit știrileprotv.

Şoferul acestuia nu a mai apucat să frâneze, ca să evite impactul şi a suferit răni grave. Totodată, ceilalţi doi pasageri aflaţi în maşină s-au ales şi ei cu răni, însă uşoare. În urma accidentului, cei doi soţi au murit pe loc.

×
Subiecte în articol: Cluj spital tanara accident
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close