Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără însărcinată a murit într-un accident grav în Vladimirescu, Arad

O tânără însărcinată a murit într-un accident grav în Vladimirescu, Arad

O tânără însărcinată, în vârstă de 27 de ani, a murit, iar soacra ei a fost rănită, astăzi, într-un grav accident rutier produs în comuna Vladimirescu din Arad.

O tânără însărcinată a murit într-un accident grav în Vladimirescu, Arad
Sursa foto: Facebook / Arad Traffic
12 Feb 2020   •   13:35

UPDATE 13.30. Tânăra însărcinată a fost transportată de urgenţă la spital, însă în ciuda eforturilor depuse de medici, femeia a murit. Tot la spital a ajuns şi cealaltă femeie rănită în accident, respectiv soacra tinerei însărcinate.

Şoferul care a provocat tragedia are 79 de ani şi este din Arad.

Potrivit primelor informaţii, cumplitul accident s-a produs chiar pe o trecere de pietoni din comuna Vladimirescu din Arad.

Două femei, dintre care una însărcinată, au fost spulberate de o maşină.

Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului s-au deplasat echipaje SMURD şi ale Ambulanţei, dar şi poliţiştii rutieri.

Conform unor surse de la faţa locului, tânăra însărcinată, lovită de maşină şi aruncată câţiva metri pe şosea, se află în stare gravă.

Tânără însărcinată şi o altă femeie, accident în Vladimirescu, Arad

Atât ea, cât şi cealaltă victimă a accidentului vor fi transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă cu privire la accidentul din Vladimirescu şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

×
Subiecte în articol: Vladimirescu Arad
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close