Antena 3 CNN Actualitate Locale S-a deschis Târgul de Crăciun din Brașov. Un milion de luminițe sunt aprinse în oraș

S-a deschis Târgul de Crăciun din Brașov. Un milion de luminițe sunt aprinse în oraș

Mii de brașoveni au numărat în această seară, secundele înainte de aprinderea luminițelor din Bradul de Crăciun și de pe străzile, piețele și parcurile din oraș.

S-a deschis Târgul de Crăciun din Brașov. Un milion de luminițe sunt aprinse în oraș
Sursa foto: Facebook | Primăria Municipiului Brașov
de Ioana Mircea    |    30 Noi 2022   •   22:49

Aprinderea celor un milion de luminițe a avut loc în seara aceasta în Piața Sfatului. Totodată și-a deschis porțile și cel mai mare Târg de Crăciun pe care Brașovul l-a avut până acum.

Acesta are 60 de căsuțe cu bunătăți, meșteșuguri și artizanat, de unde brașovenii și turiștii pot gusta plăcinte coapte pe lespede, castane coapte, jumări și untură pe pâine, caltaboși și cârnați, ceai, vin și țuică fiartă, turtă dulce.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De asemenea, vizitatorii vor putea să cumpere decorațiuni și ornamente de Crăciun, șosete și mănuși de lână împletită și haine din lână împâslită.

„Brașovul și-a regăsit haina de sărbătoare. Vă invit pe toți să gustăm din magia iernii la Brașov", le-a transmis primarul Allen Coliban brașovenilor și turiștilor din Piața Sfatului.

Anul acesta, primăria a extins zonele în care au fost montate luminițe de sărbători. Astfel, 800.000 de leduri vor lumina centrul istoric, Piața Sfatului, Piața Unirii și legăturile principale cu zona Șchei, dar și marile bulevarde. De asemenea, iluminat festiv s-a aprins și în parcurile Titulescu, Trandafirilor, Tractorul și pe pietonalul Uranus, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Târg de Crăciun 2022 Brașov
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close