Antena 3 CNN Actualitate Locale "Tati, mi-e dor de tine". Tatăl Ancăi, tânăra care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor, a mers la locul tragediei

"Tati, mi-e dor de tine". Tatăl Ancăi, tânăra care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor, a mers la locul tragediei

Tatăl Ancăi Gavrilă, tânăra care a murit în incendiul devastator de la Ferma Dacilor, a vizitat locul tragediei, unde și-ar fi dorit să nu meargă niciodată fiica lui. "Tati, mi-e dor de tine și așa va fi mereu", a spus bărbatul.

"Tati, mi-e dor de tine". Tatăl Ancăi, tânăra care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor, a mers la locul tragediei
Sursa foto: Cristian Gavrilă | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Ian 2024   •   12:56

Anca Gavrilă avea 20 de ani şi era studentă. Ea îi călcase pe urme tatălui său şi juca handbal la o echipă din Călăraşi. 

Din păcate, tânăra s-a numărat printre persoanele care au fost găsite fără suflare, în urma incendiului care a izbucnit chiar în a doua zi de Crăciun, la Ferma Dacilor din Tohani.

Cu inima plină de durere, tatăl Ancăi a mers la locul tragediei și le-a cerut autorităților, într-un video postat pe Facebook, să găsească vinovații.

"Acesta este drumul pe care nu voiam să meargă niciodată fata mea. Abia aștept să aflu informații suplimentare de la cei în măsură. Tati, mi-e dor de tine și așa va fi tot timpul", a spus tatăl tinerei. 

Citește și: Ea este Anca, tânăra moartă în incendiul devastator de la Ferma Dacilor. Tatăl ei nici nu ştia că este la petrecerea de la pensiune

Tatăl a declarat că nu a știut că fiica lui se afla acolo, soția fiind cea care l-a anunțat că aceasta nu mai răspunde la telefon.

La pensiune se aflau 26 de persoane care participaseră la o petrecere de Crăciun. Cei mai mulți erau rude și apropiați ai proprietarului, Anca Gavrilă fiind prietenă cu fiul patronului.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close