Antena 3 CNN Actualitate Locale Taxi oprit de Poliţie în trafic. Taximetristul din Constanța anunţase prin 112 că avea un client beat, cu pistol la el

Taxi oprit de Poliţie în trafic. Taximetristul din Constanța anunţase prin 112 că avea un client beat, cu pistol la el

Un taximetrist din Constanţa a fost ameninţat cu pistolul de un client.

Taxi oprit de Poliţie în trafic. Taximetristul din Constanța anunţase prin 112 că avea un client beat, cu pistol la el
Sursa foto: Pixabay.com
de S.T.    |    13 Apr 2020   •   22:51

Fapta s-a întâmplat în seara de duminică spre luni, 12/13 aprilie.

„Astăzi, în jurul orei 00.15, poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Constanţa au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că şoferul unui autoturism care efectuează transport în regim taxi ar fi ameninţat cu un pistol de către o persoană.  

Poliţiştii locali au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, acesta fiind identificat şi oprit pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că la volanul autovehiculului se afla un tânăr de 22 de ani, iar pe scaunul din dreapta faţă, un bărbat de 37 de ani.

Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul de 37 de ani ar fi avut asupra sa un pistol cu aer comprimat, iar din cauza faptului că şoferul autoturismului tip taxi nu s-ar fi simţit în siguranţă, acesta ar fi introdus pistolul în portbagaj, fără ca asupra sa să fie exercitate acte de violenţă sau ameninţări, continuând cursa.

Poliţiştii locali l-au amendat pe bărbatul în cauză, cu sancţiune în valoare de 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.M 3/2020, acesta fiind predat poliţiştilor Secţiei 1, care au aplicat o sancţiune contravenţională în cuantum de 5.000 de lei, la Legea 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor”, transmite Poliţia. 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close