Antena 3 CNN Actualitate Locale Teodor era în tură pe taxi luni seara și s-a oprit să mânânce la un fast food din oraș. După puțin timp a făcut stop cardiac. Ce înghițise de fapt bărbatul?

Teodor era în tură pe taxi luni seara și s-a oprit să mânânce la un fast food din oraș. După puțin timp a făcut stop cardiac. Ce înghițise de fapt bărbatul?

Teodor era în tură pe taxi luni seara și s-a oprit să mânânce la un fast food din oraș. După puțin timp a făcut stop cardiac. Ce înghițise de fapt bărbatul?
07 Aug 2019   •   11:10

Un tânăr din Focşani, în vârstă de 23 de ani, a murit marţi la Spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon, într-un mod inexplicabil. Teodor Ungureanu era taximetrist şi în noaptea de luni a mâncat la un fast-food din oraş, dar în scurt timp a început să se simtă rău, scrie Adevărul.

El a mers la spital, unde a fost internat cu  afecţiuni gastroenterologice. Teodor a intrat în stop cardiorespirator şi a decedat. Reprezentanţii Spitalului Judeţean ”Sf. Pantelimon spun că medicii au făcut tot ce s-a putut să-l salveze. ”A fost internat la boli infecţioase sub tratament. I s-au făcut numeroase investigaţii şi a fost văzut de către mai mulţi medici: infecţionist, gastroenterolog, chirurg, cardiolog. Pentru că nu răspundea la tratament şi starea lui se deteriora, a fost mutat în ATI, sub tratament. Era conştient şi a vorbit tot timpul cu medicii.” Însă organismul tânărului nu a răspuns la niciun tratament şi a continuat să verse până a intrat în stop cardiorespirator", a declarat Alina Cosma, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Sf. Pantelimon din Focşani.
 

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close