Antena 3 CNN Actualitate Locale Totul despre dispariţia misterioasă din Maramureş care le dă bătăi de cap anchetatorilor - VIDEO

Totul despre dispariţia misterioasă din Maramureş care le dă bătăi de cap anchetatorilor - VIDEO

Totul despre dispariţia misterioasă din Maramureş care le dă bătăi de cap anchetatorilor - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
12 Noi 2019   •   14:33

O dispariţie misterioasă în Maramureş le dă bătăi de cap anchetatorilor. Un bărbat care lucra la ambulanţă este căutat de mai bine de un an. Plecase de acasă impreună cu doi indivizi, iar la o distanţă de 200 de kilometri, maşina i-a fost descoperită incendiată, iar el era de negăsit. Bărbaţii care il insoteau au fost arestati preventiv pentru răpire şi distrugere, dar susţin că nu ştiu nimic.

Bărbatul din Borșa nu a mai fost văzut din 24 septembrie 2018. În acea noapte, la Cluj Napoca, maşina sa a ars ca o torţă.

Iniţial, s-a crezut că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit, dar expertiza criminaliştilor a demonstrat ca focul a fost pus intenţionat. În urma verificărilor apelurilor telefonice, dar şi a imaginilor de pe camerele de supraveghere din Maramureş Bistriţa-Năsăud şi Cluj, poliţiştii au descoperit şi doi suspecti. Bărbatul călătorise împreună cu ei de la Borşa spre Cluj Napoca.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close