Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit, după ce un perete al casei s-a prăbuşit peste el, în Vaslui

Un bărbat a murit, după ce un perete al casei s-a prăbuşit peste el, în Vaslui

Tragedie într-o familie din Vaslui, acolo unde un bărbat a murit după ce un perete s-a prăbușit peste el în timpul unor lucrări de renovare a locuinței.

Un bărbat a murit, după ce un perete al casei s-a prăbuşit peste el, în Vaslui
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Apr 2024   •   19:25

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, tragedia a avut loc în localitatea Mânjeşti, comuna Muntenii de Jos, acolo unde un bărbat, în vârstă de 64 de ani, lucra împreună cu fiul său la renovarea locuinței.

La un moment dat, unul din pereții de lut s-a prăbușit peste el. Imediat fiul său a sunat la 112.

"Poliţia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din localitatea Mânjeşti, comuna Muntenii de Jos, ar fi fost lovit de un perete de lut, în timp ce efectua lucrări de renovare a locuinţei, împreună cu fiul acestuia.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui unde, din nefericire, a decedat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, citat de Agerpres.ro. 

Poliţiştii efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul sesizat.

×
Subiecte în articol: barbat mort renovare IPJ Vaslui Vaslui
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close