Antena 3 CNN Actualitate Locale Ucraineanca ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie s-a angajat în România. Cu ce se ocupă acum frumoasa Yulia

Ucraineanca ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie s-a angajat în România. Cu ce se ocupă acum frumoasa Yulia

Yulia Chernitskaya, ucraineanca ajutată cu 200 lei de un român într-o benzinărie din ţara noastră, s-a angajat ca antrenoare de fitness la un centru din Brașov. Pentru o scurtă perioadă de timp, aceasta a locuit într-un hotel din București, însă s-a mutat ulterior în oraşul de sub Tâmpa.

Ucraineanca ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie s-a angajat în România. Cu ce se ocupă acum frumoasa Yulia
de Alexandra Dima    |    04 Apr 2022   •   11:07

Pe rețelele de socializare, frumoasa antrenoare a povestit experiențele pe care le-a trăit de când a venit în România, neuitând să mulțumească de fiecare dată pentru ajutorul primit și pentru ospitalitatea poporului nostru.

Ucraineanca în vârstă de 36 de ani s-a angajat ca antrenoare de fitness în Brașov și postează regulat imagini de la actualul loc de muncă.

„De ce sunt in Romania si nu in UK sau Canada?

Pentru că e ora 6 și sunt la granița cu casa. Sunt în așteptare. Mă simt mult mai bine mental.

Știi când mi-a fost ușor? Primele zile, am crezut că suntem în siguranță, dar nu credeam că îmi va fi așa de greu. Acest sentiment devine mai puternic pe zi ce trece.

5 aprilie se împlinește o lună de când am plecat din Ucraina. Asta e pentru totdeauna pentru mine.

Am decis să schimb locurile și să mă mut mai aproape de muncă timp de 2 săptămâni. Am decis să închiriez casa. Trăiesc pe cont propriu de la 16 ani și „departe” atât de mult timp mă torturează până la rănile din inima mea.

Mesajul de multumire persoanelor care ne-au intins o mana de ajutor si ne-au dat locuinte va fi separat”, a scris aceasta pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Yulia Chernitskaya Brașov
Parteneri
Max Verstappen a câștigat cursa de sprint la Shanghai
x close