Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit electrocutat în camera de hotel. Ce făcea în încăpere

Un bărbat a murit electrocutat în camera de hotel. Ce făcea în încăpere

Un bărbat a murit electrocutat în camera de hotel. Ce făcea în încăpere
Sursa foto: Foto: Facebook
04 Sep 2017   •   12:08

Autorităţile au demarat luni o anchetă după ce muncitor a murit electrocutat într-o cameră a Hotelului Moldova, în cursul nopţii de duminică spre luni.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi pentru a interveni în cazul unui accident care a avut loc la Hotelul Moldova.

"În timp ce suda, persoana s-a electrocutat prin curent continuu. În momentul sosirii echipajului medical, era apă pe jos, iar persoana prezenta asistolie şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare. Poarta de intrare era la nivelul hemitoracelui drept anterior. El avea halenă etanolică", a precizat Diana Cimpoeşu.

Poliţiştii şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Iaşi au demarat o anchetă. Bărbatul nu avea echipament de protecţie.

"Am demarat o anchetă. Vom stabili cu exactitate caracterul accidentului. Colegii noştri s-au deplasat la locul accidentului, de unde au luat primele declaraţii. Aşteptăm rezultatul medico-legal pentru a afla cauzele decesului", a declarat purtătorul de cuvânt al ITM Iaşi, George Tanasievici.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: electrocutat muncitor camera de hotel Iași
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close