Antena 3 CNN Actualitate Locuri de veci, bani din pariuri şi tractoare, în averile aleşilor

Locuri de veci, bani din pariuri şi tractoare, în averile aleşilor

Locuri de veci, bani din pariuri şi tractoare, în averile aleşilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    25 Iul 2015   •   18:27

Locuri de veci, oi şi venituri din pariuri sportive sunt considerate de unii parlamentari bunuri de preţ.

Pentru că legea îi obligă să comunice toate proprietăţile de valoare şi toate sursele de venit, în declaraţiile de avere ale oamenilor politici se regăsesc şi bunuri mai puţin obişnuite. Spre exemplu, deputatul PNL, Cristian Buican a specificat că are 320 de oi, 50 de stupi, dar şi un cvadriciclu cumpărat în 2003.

Tânărul deputat independent, Radu Popa, nu are case sau terenuri, în schimb, şi-a cumpărat anul trecut două locuri de veci de 12 metri pătraţi în municipiul Giurgiu.

Pe lângă case, maşini şi conturi, fostul ministru al Mediului, Attila Korodi, a declarat că a primit anul trecut de la tatăl său 6 metri cubi de scândură şi lambriu, sprijin pentru o construcţie.

Colegul său din UDMR, KERESKÉNYI GABOR, a declarat că a câştigat în 2014 aproximativ 2.500 de lei de la diverse case de pariuri sportive.  

Un alt parlamentar maghiar, Antal Istvan, detaliază în declaraţia de avere că are în biblioteca personală 6.180 de volume de cărţi achiziţionate din 1965 până în prezent, a căror valoare se ridică la 15.100 de euro. Deputatul spune că are şi 14 tablouri de pictori contemporani estimate la 1.600 de euro. 

Senatoarea PSD, Gabriela Creţu, are o barcă de pescuit şi un motor.

Maria Dragomir, deputat independent, are două grape cu discuri, două tractoare şi o semănătoare, toate cumpărate cu credit de la bancă. Iar, social-democratul Dumitru Niculescu, a primit 20.000 de lei dintr-o hotărâre judecătorească. 

×
Subiecte în articol: declaratii de avere pariuri avere
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close