Antena 3 CNN Actualitate Loredana a fost condamnată la moarte şi executată pe loc, după ce iubitul ei a prins-o cu un alt bărbat în parc

Loredana a fost condamnată la moarte şi executată pe loc, după ce iubitul ei a prins-o cu un alt bărbat în parc

Loredana, o tânără în vârstă de 35 de ani, din Oraviţa, a fost condamnată la moarte şi executată pe loc de iubitul ei, după ce acesta a surprins-o în timp ce vorbea cu un alt bărbat, pe o bancă, în parc.

Loredana a fost condamnată la moarte şi executată pe loc, după ce iubitul ei a prins-o cu un alt bărbat în parc
Sursa foto: Facebook
de Vali Popovici    |    30 Apr 2022   •   08:28

Loredana se afla, seara trecută, în parcul cu tei din faţa Primăriei Oraviţa, în centrul oraşului, acolo unde stătea de vorbă cu un bărbat, pe o bancă.

La un moment dat, de cei doi s-a apropiat un alt bărbat, un tânăr de 31 de ani, care era chiar iubitul tinerei de 35 de ani. Fără să stea pe gânduri, acesta a scos un cuţit şi s-a năpustit asupra femeii mai întâi şi apoi l-a lovit şi pe bărbatul cu care aceasta vorbea pe bancă în parc.

Bărbatul rănit a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar în scurt timp, zona a fost împânzită de echipaje de Poliţie, dar şi echipaje medicale.

Medicii au încercat timp de câteva zeci de minute să o readucă la viaţă pe tânăra de 35 de ani, însă toate eforturile au fost în zadar. Inima ei nu a mai pornit.

La spital a ajuns doar bărbatul cu care Loredana stătea de vorbă, acesta fiind înjunghiat, însă rănile nu îi pun viaţa în pericol.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Polițiștii au instituit filtre rutiere la toate ieșirile din oraș și mai multe echipaje mobile au pornit pe străzi pentru a-l prinde pe criminal, în baza informaţiilor oferite chiar de victimă.

După aproximativ două ore, criminalul a fost prins într-un bar din oraş, acolo unde se oprise pentru a bea o bere. El a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor calificat, faptă pentru care îşi va petrece următorii ani în spatele gratiilor.

Potrivit celor care îl cunosc pe suspect, dar şi pe Loredana, femeia pe care acesta a condamnat-o la moarte şi a executat-o pe loc doar pentru că a văzut-o când vorbea cu un alt bărbat, bărbatul era o fire liniştită, îşi vede de treabă şi lucra cu ziua atât în oraş, cât şi în satele din jurul Oraviţei.

Femeia era mai mare cu cinci ani decât iubitul "călău", era divorţată, iar în ultima perioadă s-ar fi certat des cu bărbatul şi chiar l-a ameninţat cu despărţirea.

Potrivit presei locale, în urmă cu zece ani, sora mai mică a criminalului de acum a fost victima unei crime îngrozitoare care a şocat întreaga comunitate.

×
Subiecte în articol: oravița crimă Caras-Severin
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close