Antena 3 Actualitate Lovitură pentru Guvernul Grindeanu. Procesul ministrului Adriana Petcu cu ANI nu este "subiect închis"

Lovitură pentru Guvernul Grindeanu. Procesul ministrului Adriana Petcu cu ANI nu este "subiect închis"

05 Ian 2017   •   20:45
Lovitură pentru Guvernul Grindeanu. Procesul ministrului Adriana Petcu cu ANI nu este "subiect închis"
Sursa foto: Foto: gov.ro

Instanţa supremă judecă în 2 februarie dosarul în care noul ministru al Apelor, Adriana Petcu, a contestat raportul prin care ANI a constatat că a fost în conflict de interese când a avut funcţia de director în Administraţia Bazinală de Apă Buzău-Ialomiţa şi a sesizat, în 2014, Parchetul Judecătoriei Buzău, scrie news.ro.

Adriana Petcu a cerut în instanţă anularea raportul, dar la Curtea de Apel Bucureşti a pierdut procesul cu ANI.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spunea că Adriana Petcu a câştigat în justiţie acest proces, are o hotărâre definitivă şi irevocabilă, subiectul fiind închis.

Agenţia Naţională de Integritate a constatat, în 8 decembrie 2014, că Adriana Petcu, atunci director în cadul Administraţiei Bazinale de Apă Buzău-Ialomiţa, judeţul Buzău, a fost în conflict de interese de natură penală, întrucât a semnat o adresă transmisă Administraţiei Naţionale „Apele Române”  prin care s-a propus includerea sa în componenţa grupului de lucru al proiectului „Sigma for Water - Identificarea problemelor şi măsurilor necesare în vederea analizei posibilităţii de refacere a zonei umede la confluenţa râului Călmăţui cu fluviul Dunărea", în baza căreia a fost încadrată în funcţia de project officer şi a obţinut astfel venituri de 27.086 de lei.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close