Antena 3 CNN Actualitate Îndemnul lui Luca Sabin, octogenarul român care a ajuns vedetă pe Netflix: "Niciodată nu este prea târziu să atingi culmile succesului"

Îndemnul lui Luca Sabin, octogenarul român care a ajuns vedetă pe Netflix: "Niciodată nu este prea târziu să atingi culmile succesului"

Niciodată nu este prea târziu să atingi culmile succesului, este lecţia pe care ne-o dă unul din seniorii acestei ţări. La 80 de ani apare într-un film pe Netflix şi se laudă cu un cont pe IMDB, cea mai populară platformă de recenzii şi informații despre filme din lume.

Îndemnul lui Luca Sabin, octogenarul român care a ajuns vedetă pe Netflix: "Niciodată nu este prea târziu să atingi culmile succesului"
Sursa foto: Antena3
de Claudia Popovici    |    05 Feb 2022   •   21:40

Povestea sa impresionantă a ajuns să fie apreciată la nivel înternaţional.

De secole un slujba câmpului, un țăran neaoş dintr-un sat sărac din Transilvania a devenit vedetă aproape peste noapte.

La 80 de ani apare într-un film pe Netflix şi se laudă cu un cont pe IMDB, cea mai populară platformă de recenzii şi informații despre filme din lume.

În filmul regizat de Radu Munteanu care face furori pe Netflix, Luca Sabin joacă rolul unui bătrân senil.

În realitate este un bătrân cât se poate de lucid, care toată viaţa a fost tăietor de lemne, crescător de animale şi cultivator al pământului. Un țăran autentic.

„Când am fost acolo şi am văzut atâta maşină. Când am văzut atăta străini acolo, atâta reporteri acolo mă gândeam: apăi, măi, Doamne, apăi pe mine cine m-o adus", povestește amuzat octogenarul despre prima sa experienţă la filmări.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe 27 septembrie a venit maşina şi l-a adus la Cluj. Era ziua premierei şi o zi pe care nu o va uita niciodată Luca Sabin.

„Ne-au luat interviuri. Nu mă vedeam şi de colo şi de colo. M-am simțit foarte bine că am putut face faţă", spune recunoscător octogenarul Luca Sabin.

Filmul prezintă aventura a trei prieteni care lucrează într-un ONG şi care pleacă în Munții Apuseni ca să îi ajute pe locuitorii satului izolat numit Întregalde. Pe drum maşina le rămâne blocată şi sunt nevoiți să înnopteze alături de un bătrân senil.

Regizorul spune că s-au tras şi câte 40 de duble la unele cadre. În film au jucat şi soţia şi nepoata lui Luca Sabin.

„Rămâne ceva în urma mea la nepoţi la copii. Nepoțica mea când o fi mare o să vadă că am jucat acolo", spune fericit octogenarul.

Filmul "Întregalde" se bucură de un succes răsunător şi de recunoaștere internațională. A câștigat mai multe premii în mai multe festivaluri şi competiții internaționale.

×
Subiecte în articol: Netflix Luca Sabin Întregalde
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close