Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban, declarație suspectă pentru Klaus Iohannis pe rețelele sociale

Ludovic Orban, declarație suspectă pentru Klaus Iohannis pe rețelele sociale

Ludovic Orban a insistat pe mai multe rețele sociale cu o postare puțin ciudată, în care apără instituția prezidențială și pare că încearcă să îi salveze președintelui Klaus Iohannis imaginea.

Ludovic Orban, declarație suspectă pentru Klaus Iohannis pe rețelele sociale
de Laura Dinu    |    18 Noi 2020   •   15:40

”Suntem mândri de președintele nostru. Preşedintele este garantul unităţii şi stabilității naționale.

Preşedintele Iohannis este cel care a salvat imaginea României ȋn lume, ȋntr-o perioadă ȋn care alţii făceau tot posibilul de a ne duce la periferia lumii civilizate.

Klaus Iohannis a reușit să obțină o finanțare europeană fără precedent, în valoare de 80 de miliarde de euro, bani care vor fi folosiţi pentru dezvoltarea României.

Vom continua să apărăm Instituția Preşedintelui și nu-l vom implica pe Klaus Iohannis în disputa partidelor politice. Atacurile şi limbajul suburban la adresa Instituţiei Preşedintelui fac rău României şi nu ajută campania niciunui partid politic.

Klaus Iohannis a câştigat de două ori alegerile prezidenţiale şi este omul care beneficiază de cea mai mare ȋncredere ȋn rândul românilor.

Doar un parteneriat ȋntre preşedinte şi guvern poate garanta, ȋn următorii 4 ani, că România va merge pe drumul corect al normalităţii si dezvoltării”, a scris Ludovic Orban atât pe Facebook, cât și pe Instagram. 

Marius Pieleanu: Klaus Iohannis a pierdut 14% în sondaje

Profesorul Marius Pieleanu este de părere că postările premierului vin ca o consecință a faptului că președintele Klaus Iohannis ar fi scăzut 14 procente în sondaje.

”Eu cred că replica pe rețelele sociale a domnului Orban este una ca o consecință a conferinței de presă de aseară, în opinia mea una dintre cele mai grave pe care le-a avut președintele.

Șirul de întrebări destul de dificile la care a fost supus și răspunsurile sale destul de ambigue la acest șir de întrebări, cred că a provocat un anumit tip de nemulțumire la Cotroceni. Asta ar fi o cauză. 

O a doua cauză este procesul clar în care președintele Iohannis a intrat în ultimele săptămâni de slăbire a favorabilității publice. Cifra de 14 procente pe care  am folosit-o spunând că este o cădere destul de semnificativă, acum două săptămâni, la Antena 3, este una reală și care se pare, din păcate, că se confirmă ulterior”, a declarat Marius Pieleanu la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close